Wij zijn Jazz (12) en Ty (11) en wonen nu ruim 3 jaar met plezier in Loosdrecht. Ons broertje Reeve (6) doet ook een beetje mee voor deze plannen maar die is nog wat jong om echt te helpen.

Helaas is er voor onze leeftijd weinig te doen in Loosdrecht. Er zijn wel voetbalveldjes maar daar houden wij niet van.

Wij houden meer van BMX-en, steppen, skaten en mountainbiken.

Toen wij vorig jaar op vakantie in Zwitserland voor het eerst op zo'n baan voor wielen speelden, wilden wij deze ook heel graag thuis in Loosdrecht om met alle vriendjes uit de buurt op te kunnen spelen.

Een Pumptrack/wielenbaan is onwijs leuk om op te spelen, we wilden nooit meer stoppen zo tof is het om te doen. Het leuke is dat je met alles wat op wielen in de schuur staat de baan op kan en vervolgens uit proberen wat je ermee kan. Elke keer gaat het net iets beter en kan je weer meer, dat geeft zo'n goed gevoel.

Wat wij ook leuk vonden is dat ons kleine broertje van vijf zelf ook op de kleinere heuveltjes kon steppen of fietsen dus we hadden allemaal veel plezier waardoor we langer konden blijven spelen. 

We leerden al heel snel kinderen van dat vakantiegebied kennen omdat je trucjes bij elkaar afkijkt of iemand zijn fiets heel mooi vindt en dat ook zegt. Iedereen is heel open tegen elkaar. Als iemand valt stop je even om te helpen, je zorgt voor elkaar op de track.

Zo'n toffe baan om op te rijden wil jij toch ook in Loosdrecht! 

Hopelijk tot snel op de Pumptrack!

Jazz & Ty

IMG_4311 kopie-min.jpg
IMG_0209-min.JPG
IMG_9841-min.JPG
IMG_4252-min.JPG